Izborne aktivnosti


Stolni tenis

 Cilj aktivnosti je rekreacija učenika kroz koju će se redovitim treninzima razvijati socijalizacija i tolerancija. Učenici će imati korektan odnos prema pobjedi / porazu te će ispuniti svoje slobodno vrijeme.


stolni-tenis-1
stolni-tenis-2
 
nogomet-1
nogomet-2

Nogomet

Kroz ovu aktivnost učenici će razviti nove vještine, znanje i navike potrebne za motoričku aktivnost u malom nogometu. Također će se raditi na socijalizaciji i samopouzdanju te razvijanju pripadnosti grupi.


 

Šah

Učenici će se upoznati sa specifičnostima šaha i pravilima šahovske igre te usvojiti šahovske pojmove i teoretiziranje igre kroz igru.


27836270_1354990317938984_204866850_o
photo-1490383559880-5003a7baa963
 
novinarska 1
novinarska 2

Novinarska skupina

Učenici će postepeno razvijati svijest o važnosti kvalitetnog provođenja slobodnog vremena. Također će razvijati vlastito kritičko mišljenje i logičko zaključivanje, obogatit će izražajni vokabular i naučiti važnost timskog rada.


 

Glazbena skupina

Učenici će izraziti svoje emocije glazbenim izrazom, kreativno i samostalno, pronaći će sebe u glazbi te će svojim instrumentalnim i vokalnim izvedbama prenijeti svoje osjećaje izazvane glazbom na okolinu.


glazbena-1
glazbena-2
 
dramska-1
dramska-2

Dramska skupina

Kroz ovu aktivnost učenici će razvijati samopouzdanje i oslobodit se treme kod javnih nastupa, razvijati maštu i govorništvo, dikciju i naglašavanje. Učenici će naučiti vladati scenskim prostorom te razvijati korištenje gesta, mimike i pantomime.


 

Plesna skupina

Učenici će razvijati memoriju kroz ponavljanje plesnih fraza, razlikovati plesni vokabular i prezentirati vlastiti ples drugima. Zabavljati će se, učvršćivati prijateljstvo, osloboditi se svakodnevnog stresa i poboljšati samopouzdanje.


plesna 1
plesna 2