Božićna priredba: „BOŽIĆ U RADIŠI“

Dana 20. prosinca 2023. godine održana božićna priredba koja je obogatila naš dom duhom blagdana. Naši talentirani učenici iz glazbene i dramske skupine su svojim iznimnim umijećem stvorili nezaboravan doživljaj za sve prisutne učenike i djelatnike Doma.

Glazbena skupina nas je oduševila izvedbama božićnih pjesama, stvarajući toplu i ugodnu atmosferu u našem Domu. Uz njih, Božić je došao do izražaja u svakoj noti. Dramska skupina je donijela radost svojim iznimnim interpretacijama božićnih priča i scena. Njihova predstava bila je prava poslastica za sve prisutne.

Čestitamo učenicima koji su proglašeni pobjednicima u natjecanju za „najbožićniju“ sobu. Ove godine izbor nije bio lak, konkurencija je bila izuzetno jaka. Ugodno smo iznenađeni dizajnerskim sposobnostima i originalnošću naših učenika. Tri sobe su odnijele pobjedu i osigurale si slatki paket
kao nagradu.

Zahvaljujemo se svim učenicima i djelatnicima koji su uložili trud i ljubav u ovu toplu „kućnu“ božićnu priredbu. Nadamo se da ste uživali u zajedništvu, glazbi i umjetničkom izričaju te da je ova priredba ostavila traga u našim srcima.

Dragi učenici,
slijede nam zimski praznici.

Odmorite se, čekamo vas u novom obrazovnom razdoblju.
Veselimo se daljnjoj suradnji i ponovnom druženju.

Želimo vam sretan i blagoslovljen Božić
te veselu Novu godinu!