NOVA ŠKOLSKA GODINA, NOVI POČETAK!

Početak je nove školske godine i učenici se vraćaju u naš dom s osjećajem uzbuđenja i iščekivanja. Ovo razdoblje obiluje emocijama jer se mladi ljudi ponovno susreću s prijateljima i nastavljaju svoje obrazovanje.

U nedjelju je održan prvi roditeljski sastanak s roditeljima učenika I. razreda kako bi se upoznali s djelatnicima doma te saznali više o pravilima koja će oblikovati školsku godinu i boravak njihove djece izvan obiteljskog doma. Raspravljalo se o važnim temama kao što su Kućni red, pravila ponašanja, raspored obroka i učenja, te se roditeljima pružila prilika postaviti pitanja. Nadamo se da su roditelji otišli s osjećajem sigurnosti i spoznajom kako su njihova djeca u dobrim rukama te kako će imati podršku u ostvarivanju svojih školskih ciljeva.

Dragi učenici, prvi dolazak kao i povratak u učenički dom označava početak još jedne nove avanture ispunjene izazovima i prilikama za osobni rast i razvoj. Radujemo se što prijateljski zagrljaji i smijeh ponovno ispunjavaju prostorije doma!

Sretno i dobro nam došli!