Advent u Zagebu

 
Najljepši advent u Europi, onaj zagrebački, posjetili su i naši učenici i djelatnici doma 9. prosinca 2017. S učenicima našega doma išla je naša ravnateljica prof. Šimić, pedagoginja prof. Vitić, prof. Krajnović, prof. Mađer Jakovac, prof. Vukić i medicinska sestra Ana Prskalo. Prije našeg puta iznenadile su nas snježne pahulje koje su stvorile zimski ugođaj. U autobusu je, na putu do Zagreba, vladala dobra atmosfera.

Naš obilazak u Zagrebu započeo je u domu Dore Pejačević gdje smo i ručali. Oni su nas ugodno ugostili i naučili smo nekoliko stvari o domskom životu u Zagrebu. Nakon toga smo se uputili prema samom centru Zagreba, trgu bana Josipa Jelačića. Nakon zajedničkog fotografiranja, svatko od učenika pošao je u svoj obilazak adventa.

Što smo sve radili i vidjeli u Zagrebu možete vidjeti na našim fotografijama. Posjetili smo božićni sajam, fotografirali se sa sv. Nikolom, prošetali Zrinjevcem i Tomislavcom te uživali u fritulama i ostalim slasticama. Na kraju dana, sretno smo stigli u dom gdje smo izmijenili doživljaje i prizore sa našeg putovanja u idiličan Zagreb. Tekst napisali: Matej Tibor i Ivan Maletić