SVEČANA MATURALNA VEČERA U DOMU!

Maturalna večera je zaista poseban događaj za svaku maturanticu i maturanta. Naši maturanti je imaju prilike proslaviti čak dva puta – jednu sa školskim, a drugu s domskim kolegama.

Svečanosti su se odazvali razrednici, ravnatelji i stručni suradnici iz škola koju pohađaju naši maturanti. Večer je započela fotografiranjem po odgojnim skupinama i zajedničkom fotografijom. Uslijedio je nastup naše glazbene skupine koja je ove godine na državnoj Domijadi osvojila 3. mjesto u glazbenom izrazu. Maturant i predsjednik učeničkog vijeća, Bruno Benja obratio nam se s nekoliko prigodnih riječi, a Vlatka Kladarić i Nikola Varžić su nam u ime maturanata poklonili odličnu glazbenu poslasticu. Obratila nam se i ravnateljica doma, Nataša Šimić, prof. te su odgajatelji dodijelili zahvalnice i prigodne poklone svojim maturantima.

Ove godine smo uručili tri posebna priznanja za učenike koji su tijekom četiri godine svojim trudom i zalaganjem aktivno promovirali rad i aktivnosti našeg Doma. Učenik koji se posebno istaknuo u promoviranju rada Doma u kulturnom području je Matej Januš koji je svojim monolozima, glumom i recitacijama redovito sudjelovao na raznim manifestacijama i natjecanjima. Četiri godine silnih medalja i medalja iz stolnog tenisa nisu prošle nezapaženo te smo zbog toga učeniku Mihaelu Lackoviću dodijelili plaketu za poseban doprinos i promociju rada Doma u području sporta.

I šećer na kraju, titula najmaturantice pripala je divnoj osobi i odličnoj učenici Isusovačke klasične gimnazije s pravom javnosti u Osijeku, Leoni Čakić. Draga Leona, čestitamo ti od srca. Nedostajat ćeš nam. Tvoja vedrina i sudjelovanje u radu glazbene skupine Doma zauvijek će biti u našem pamćenju. Uvijek smo emotivni kada se rastajemo od naših maturanata, zbog toga smo se uz glazbu i ples do ponoći zabavljali uz tamburaški sastav, večeru i slastice koje su nam priremile vješte ruke naših teta kuharica.

Čestitamo svim maturantima na uspješnom završetku srednjoškolskog obrazovanja i želimo im puno
uspjeha u daljnjem školovanju, radu i životu!